Összetevők(4 adag)
- 4 darab hal, kb. 120 g / darab
- 2 sárgarépa
- 1 zellerszár
- bors
- 1 citrom
- sütőpapír
Tápérték(adagonként)
- Kalória: 237 kcal
- Zsír: 3 g
- Nátrium: 195 mg
- Szénhidrátok: 21 g
- Fehérje: 25 g
- Foszfor: 366 mg
- Kálium: 1,400 mg
- Folyadéktartalom: 487 ml
Elkészítés
Helyezze a haldarabokat sütőpapírra. Hámozza meg és mossa meg a répát. Bő vízben főzze a répát 5 percig. A haldarabok mellé helyezzen egy-egy répadarabot és egy-egy zellerszárat. Borsozza a haldarabokat, és mindegyikre helyezzen egy szelet citromot. Az így előkészített haldarabokat csomagolja be a sütőpapírba. Főzze 15 percig gőzölőben vagy a sütőben.