Összetevők(4 adag)
- 2 közepes méretű hagyma
- 2 tk. vaj
- Tengeri só
- 22,5 dkg (225 g) krémsajt
- 22,5 dkg (225 g) tejföl
- 2 tk. friss snidling
- Bors
Tápérték(adagonként)
- Kalória: 397 kcal
- Zsír: 39 g
- Nátrium: 324 mg
- Szénhidrátok: 5 g
- Fehérje: 8 g
- Foszfor: 126 mg
- Kálium: 187 mg
Elkészítés
Vágja vékony szeletekre a hagymát, majd közepes hőfokon olvasszon vajat egy serpenyőben. Adja hozzá a hagymát, sót, és keverje addig, amíg aranybarna nem lesz. Hagyja kihűlni.
Egy tálban keverje össze a krémsajtot, a tejfölt, a snidlinget és a hagymát, ízlés szerint sózza, borsozza.